Skolrestaurangen

I skolans matsal välkomnas alla med ett leende av vår fantastiska husmor Sonja. Maten hon bjuder på är till stor del ekologisk och varje dag har hon dukat fram en stor salladsbuffé med olika goda röror efter egna recept.

Tillredning av dagens rätt

Huvudrätterna tillreds på restaurang Korpralen och är lagad från grunden, vilket betyder att de smakar gott och ger en känsla av att vara hemlagade.

På menyn står det alltid två väldoftande rätter, en husmanskost och en vegetarisk.

Det aktiva hälso- och miljöarbetet vi har i skolan återfinns självklart i restaurangen. Ungefär hälften av all mat som serveras är i dagsläget ekologisk. Det kommer vi att öka för att varje dag kunna servera elever och personal så näringsrik och hälsosam mat som möjligt.

Samarbete för en optimal skolmåltid

Restaurangens personal är anställd av Sodexo och det är även de som driver köket och kvalitetssäkrar näring samt mängden ekologiska råvaror. Till höger hittar ni kontaktuppgifter till kökschefen på Sodexo.

Skolmaten direkt i telefonen

Ladda gärna ner appen "Skolmaten" som finns till både IOS och Android för att kunna ha skolans matsedel nära till hands. Du kan även hitta skolans matsedel på skolplattformen

Dela:
måndag, december 3, 2018 - 08:22