Skolrestaurangen

I skolrestaurangen välkomnas alla av husmor Mona. Maten som hon serverar är både ekologisk och näringsberäknad.

Huvudrätterna tillreds på restaurang Korpralen och är lagad från grunden, vilket betyder att de smakar gott och ger en känsla av att vara hemlagade. Maten är till stor del ekologisk och varje dag dukas det fram en stor salladsbuffé samt olika goda röror.

På menyn står det alltid två väldoftande rätter, en husmanskost och en vegetarisk.

Det aktiva hälso- och miljöarbetet vi har i skolan återfinns självklart även i restaurangen. Ungefär hälften av all mat som serveras är i dagsläget ekologisk. Det kommer vi att öka för att varje dag kunna servera elever och personal så näringsrik och hälsosam mat som möjligt.

Samarbete för en optimal skolmåltid

Restaurangens personal är anställd av Sodexo och det är även de som driver köket och kvalitetssäkrar näring samt mängden ekologiska råvaror. Till höger hittar ni kontaktuppgifter till kökschefen på Sodexo.

Skolmaten direkt i telefonen

Ladda gärna ner appen "Skolmaten" som finns till både IOS och Android för att kunna ha skolans matsedel nära till hands. Du kan även hitta skolans matsedel på skolplattformen.

Informationsfolder

Vill du veta mer om hur maten tillagas, hälsoarbete eller miljöpåverkan, kan du läsa vidare i Sodexos egen informationsfolder som du hittar här (pdf, 655 kB, nytt fönster).

Dela:
måndag, februari 10, 2020 - 10:43

Matsedel

Ingress: 
<b>I skolrestaurangen välkomnas alla av husmor Mona. Maten som hon serverar är både ekologisk och näringsberäknad.</b>