Frånvaroanmälan

I första hand:

Via App ("Anmäl frånvaro Stockholm", finns för Android och IOS)
Via Skolplattformen (kräver e-legitimation)
Via sms (073-0121740, se hur du gör nedan)

I andra hand:

Via mail: oxhagsskolan@edu.stockholm.se
Telefonsvarare: 08-508 45 740

Anmäl frånvaro via app eller sms

För att kunna använda appen eller sjukanmäla via sms så behöver du logga in på "Mina Sidor" och registrera ditt mobiltelefonnummer.

För att göra det, gå till https://etjanster.stockholm.se/minasidor/ och logga in med BankID (läs om hur du skaffar BankID här).

Vårdnadshavare sjukanmäler sitt barn enklast med appen "Anmäl frånvaro Stockholm". Appen kan laddas ner från App Store (IOS) och Google Play (Android). För att ladda ner appen, använd länkarna här intill.

Mer information om hur du anmäler frånvaro via sms finner du här (pdf, 137, nytt fönster).

Giltig frånvaro

Giltig frånvaro kan till exempel vara sjukdom anmäld av vårdnadshavare eller ledighet beviljad av rektor.

För att ansöka om ledighet, använd följande formulär (pdf, 514 kB, nytt fönster).

Ogiltig frånvaro

Frånvaro är ogiltig om elev uteblir utan att vara sjukanmäld eller utan att ha beviljats ledigt. Även sen ankomst räknas som ogiltig frånvaro.

Du som vårdnadshavare får ett meddelande via sms och/eller e-post om ditt barn är ogiltigt frånvarande.

Mer information gällande frånvaro finner du här.

måndag, oktober 7, 2019 - 13:56