Frånvaroanmälan

Anmäl frånvaro

All frånvaro skall anmälas senast kl 7.45 varje dag som eleven är frånvarande.

Du kan anmäla ditt barns frånvaro på olika sätt.
I första hand:
Via Skolwebben (kräver e-legitimation)
Via SMS (073-0121740)
Via App
I andra hand:
Via mail: oxhagsskolan@stockholm.se
Telefonsvarare: 08-508 45 740

För att ansöka om ledighet, använd följande formulär (pdf).

Mer information gällande frånvaro finner du här.

Anmäl frånvaro via SMS

Denna SMS-tjänst är en del av Stockholms stads informationssystem Stockholm Skolwebb. För att få tillgång till SMS-tjänsten behöver du logga in på Skolwebben en gång och anmäla ditt telefonnummer. För att göra detta behöver du en e-legitimation eller ett bank-id (som du skaffar från din bank).

Gör så här vid anmälan via SMS:

Anmäl frånvaro (heldag) Anmäl att ditt barn ska vara borta en heldag vid sjukdom genom att skicka barnets personnummer (ÅÅMMDD-NNNN) till telefonnummer 073-0121740 Obs! Glöm inte bindestrecket i personnumret.

Anmäl frånvaro (del av dag) Anmäl att ditt barn ska vara borta del av dag genom att skicka barnets personnummer (ÅÅMMDD-NNNN) samt klockslag (från och till), till telefonnummer 073-0121740. Obs! Glöm inte bindestrecken och mellanslaget.

Mer information om att anmäla frånvaro via SMS finner du här (pdf).

Anmäl frånvaro via App

Nu är det möjligt för dig som vårdnadshavare att använda appen "Anmäl frånvaro Stockholm".
Appen kan laddas ner från App Store (IOS) och Google Play (Android).
Appen genererar ett sms åt användarna.

Mer information om tjänsten finner du här.

fredag, februari 9, 2018 - 09:01