Frånvaroanmälan

I första hand:

Via App ("Anmäl frånvaro Stockholm", finns för Android och IOS)
Via Skolplattformen (kräver e-legitimation)
Via sms (073-0121740, se hur du gör nedan)

I andra hand:

Via e-post: oxhagsskolan@edu.stockholm.se
Telefonsvarare: 08-508 45 740

All frånvaro skall anmälas senast klockan 7.45 varje dag som eleven är frånvarande.

Anmäl frånvaro via app eller sms

För att kunna använda appen eller sjukanmäla via sms så behöver du logga in på "Mina Sidor" och registrera ditt mobiltelefonnummer.

Mina sidor

Vårdnadshavare sjukanmäler sitt barn enklast med appen "Anmäl frånvaro Stockholm". Appen kan laddas ner från App Store (IOS) och Google Play (Android). För att ladda ner appen, använd länkarna här intill.

Information om hur du anmäler frånvaro via sms (PDF, 137 KB).

Giltig frånvaro

Giltig frånvaro kan till exempel vara sjukdom anmäld av vårdnadshavare eller ledighet beviljad av rektor.

Ledighetsansökan (PDF, 514 KB)

Ogiltig frånvaro

Frånvaro är ogiltig om elev uteblir utan att vara sjukanmäld eller utan att ha beviljats ledigt. Även sen ankomst räknas som ogiltig frånvaro.

Du som vårdnadshavare får ett meddelande via sms och/eller e-post om ditt barn är ogiltigt frånvarande.

Information gällande frånvaro (annan webbsida)

onsdag, mars 31, 2021 - 14:30

Anmäl frånvaro

All frånvaro skall anmälas senast klockan 7.45 varje dag som eleven är frånvarande.

Ladda ner appen här:

Ingress: