Elev / vårdnadshavare

Information till vårdnadshavare!

Oxhagsskolan byter informationskanal!

Information som du tidigare kunnat hämta från både skolans hemsida och Skolwebben har flyttats över till Skolplattformen. Från och med nu så kommer du som vårdnadshavare att använda nedanstående länk för att komma åt information från skolan, dokumentation samt närvaro/frånvaro gällande ditt/dina barn.

Driftinformation

• Funktionen "Kontakt" fungerar inte som den ska. Vänligen använd vanliga kontaktvägar tills detta är avhjälpt.

Informationen på den här sidan har flyttats till Skolplattformen.

Skolplattformen för vårdnadshavare

Om du behöver uppdatera din kontaktinformation (till exempel vid flytt, byte av telefonnummer eller e-postadress) följ dessa instruktioner (pdf).

För att få mer information om Skolplattformen samt kontaktuppgifter till support, läs detta välkomstbrev (pdf) eller på stockholm.se/skolplattformen

Support

Skulle det mot all förmodan vara så att det fattas någon information när du loggar in, kanske till exempel ett veckobrev, vänligen kontakta både skolans IKT-pedagog samt den support som är upprättad för vårdnadshavare.

Har du däremot problem med att logga in med ditt Bank ID/Mobila bank ID, vänligen kontakta supporten som är upprättad för vårdnadshavare.

Support för vårdnadshavare:
Telefonnummer: 08-508 11 552
E-postadress: e-support@stockholm.se

Skolans IKT-pedagog Teo Graner.